вівторок, 22 вересня 2015 р.

Залучення інвестицій — одне з наших ключових завдань



Запрошуємо вас до участі у щорічному традиційному XV Міжнародному Економічному Форумі «Україна: інвестиції, бізнес, відповідальність», що проходитиме у Львові 8 – 9 жовтня 2015 року.
            З метою формування позитивного іміджу області на міжнародному рівні, розвитку партнерських стосунків у рамках міжрегіональної та транскордонної співпраці, розширення ділових стосунків з іноземними партнерами та модернізації економіки, розширення конкурентних можливостей регіонів, активізації інвестиційної діяльності, аналізу та планування регіонального економічного розвитку львівська обласна державна адміністрація  розпорядженням від 28 серпня  2015 року № 468/0/5-15 постановила підготувати і провести 8-9 жовтня 2015 року ХV Міжнародний економічний форум.
Головними завданнями Форуму є:
-   представлення Львівщини як території безпечного ведення бізнесу в Україні;
-   активізація транскордонної співпраці;
-   розвиток нових механізмів залучення інвестицій;
-     підтримка інвесторів у перспективних сферах економіки;
- встановлення корисних бізнес-контактів між українськими і зарубіжними промисловцями та підприємцями.
У заході візьмуть участь підприємці з України, Польщі, Словаччини, Німеччини, Угорщини, Латвії, Австрії та Канади; представники влади, ділових асоціацій, фінансових установ; науковці і представники міжнародних організацій. У рамках Форуму відбудуться дискусії з актуальних питань інвестування, сучасних технологій ресурсо- та енергоефективності, туризму і рекреації, міжнародного та транскордонного співробітництва.
Якщо Вас цікавлять ділові контакти для розвитку Вашого бізнесу, то в рамках Форуму проходитиме Міжнародна контактна біржа «Бізнес-партнерство 2015», на якій Ви зможете провести ділові переговори та неформальні зустрічі з потенційними партнерами з України та зарубіжних країн.
Учасники матимуть змогу представити свою продукцію та інформацію про компанію на стендах Експозиції форуму.
Враховуючи гостру потребу у залученні інвестицій для створення та розвитку індустріальних парків в Україні, що на нині є одним з ключових завдань для нашого регіону в рамках ХV Міжнародного Економічного Форуму проходитиме міжнародна конференція «Індустріальні парки і розвиток промисловості: Шанси і виклики сьогодення», яка відбудеться 8-9 жовтня 2015 року у Львові. 
Представники української влади та бізнесу, а також міжнародні експерти пропонуватимуть дієві механізми із залучення інвестицій.
Під час дискусії будуть розглянуті такі питання:
-  огляд ринків та бізнес-кейсів для інвестування,
-   роль влади на регіональному та місцевому рівнях: огляд змін,
·роль організацій підтримки бізнесу.
Серед основних доповідачів секції представлені:
-      перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський,
-   директор Центру Управління Подкарпатського науково-технологічного парку «AEROPOLIS» Барбара Костира,
-    керівник Західноукранської філії адвокатського об’єднання «Арцінгер» Маркіян Мальський.
Конференція відбудеться в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.
Детальна інформація про Форум, конференцію, ПРОГРАМА  та реєстрація учасників на сайті: http://www.lvivforum2015.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар