понеділок, 24 жовтня 2016 р.

ІХ Міжнародна виставка LABComplEX завершилась



ІХ Міжнародна виставка LABComplEX.
Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – високі технології
завершилась

          В межах виставки у приміщеннях Виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» працювали експозиції науково-технічних розробок установ 
                          Національної академії наук України.

Як уже повідомлялось раніше в наших публікаціях з 18 по 20 жовтня 2016 року в ВЦ «КиївЕкспоПалаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбулась Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH - головна подія лабораторної індустрії, в рамках якої, представлений весь спектр обладнання, технологій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг по створенню, оснащенню, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини.
Організатори - Національна академія наук України та Компанія LMT.
Метою участі установ НАН України у таких заходах є широке інформування суспільства про здобутки вітчизняних наукових установ, демонстрація нових завершених конкурентоспроможних науково-технічних розробок, пропаганда інноваційних технологій і нових розробок задля подальшого технологічного оновлення вітчизняного виробництва, налагодження та зміцнення конструктивного діалогу та зв’язків між розробниками та потенційними споживачами наукової продукції, об’єднання зусиль науки та бізнесу.
19 жовтня експозиції науково-технічних розробок установ Національної академії наук України в рамках ІХ Міжнародної виставки “LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH та PHARMA TechExpo” оглянув  Премєр-міністр України Володимир Гройсман.
За словами Прем’єра, – уряд планує інвестувати в наукові розробки та виробництво реальної продукції, уже відбувається інвестування в оборонну сферу. На наступний рік заплановано підвищення фінансування розробок молодих вчених.
В тематичному розділі виставки «HI-TECH ЕКСПО – високі технології» були представлені розробки науковців ФМІ ім.Г.В. Карпенка.
За активну участь у виставці й якусне представлення своїх актуальних розробок Фізико-механічний інститут відзначено почесними грамотами.

Наступна виставка в якій бере участь
Фізико-механічний інститут ім Г.В. Карпенка
МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ПРОМИСЛОВОГО ОБЛБЛАДНАННЯ,  МЕТАЛООБРОБКИ І ЛИТВА
25  27 жовтня 2016

Організатор: компанія Експо-центр «Метеор» м. Дніпропетровськ

Вперше в цьому році в Києві у ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Виставки «Машпром» і «ЛітЕкс» є значущою подією для української промисловості.
За час свого існування вони стали ефективним бізнес-майданчиком для збільшення обсягів і розширення географії продажів, просування продукції шляхом демонстрацій новітнього українського і зарубіжного обладнання.

ФМІ ім.Г.В. Карпенка представить понад 20 готових 
до впровадження актуальних розробок науковців нашого інституту.
Запрошуємо до участі!

Немає коментарів:

Дописати коментар