пʼятницю, 5 жовтня 2012 р.

СВІЙ ДО СВОГО....

З 4 до 7 жовтня 2012 року у  приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17 проходить виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник»
У відкритті виставки - в четвер, 4 жовтня, у якості почесного гостя взяв участь і 
ФМІ ім Г.В.Карпенка. 

На виставці-ярмарку  представлені товари понад 70-ти львівських виробників різних галузей, зокрема легкої, харчової, целюлозно-паперової, хімічної промисловості, виробництва меблів, товари повсякденного вжитку тощо. Основною метою ярмарку є підтримка та популяризація місцевого виробника,ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств.
В рамках виставки-ярмарки «Львівський товаровиробник» – семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, заходи популяризації робітничих професій «Майстри моди та краси», нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!» тощо.
У ході виставкового заходу представники інституту провели переговори із керівництвом ТзОВ "ЗАВОД ЕЛЕКТРОПОБУТПРИЛАД" та ПАТ "Концерн ЕЛЕКТРОН".
Зокрема із дирекцією ТзОВ "ЗАВОД ЕЛЕКТРОПОБУТПРИЛАД" досягнуто домовленості про випробування розроблених у інституті на основі сполуки SmCo5 магнітів із підвищеною коерцитивною силою. 
ПРОПОНУЄМО ВАШІЙ УВАЗІ КОРОТКИЙ ФОТОЗВІТ ПРО ЦЕЙ, 
НЕОРДИНАРНИЙ ДЛЯ ЛЬВІВЩИНИ ЗАХІД!

 Зазвичай преса не бачить себе збоку. 
Пердставники масмедіа чекають відкриття виставки...
 ... в очікуванні фотокори ...
 ... й журналісти...


 І ОСЬ ВОНО – ПОЧАЛОСЬ!
Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, відкриваючи виставку  наголосив, що нині нам потрібна внутрішньообласна серйозна та глобальна кооперація і підтримка бізнесу. «Однак, це не означає, що ми замикаємося від зовнішнього впливу. Просто внутрішній рівень споживання в області дозволяє нам дбати про внутрішній регіональний продукт»,– пояснив він.
 Як сказав у своєму вступному слові  міський голова Львова Андрій Садовий, принцип «Свій до свого по своє» – формула успіху для будь-якого міста і держави. На його переконання, львівська продукція за цініою й якістю є кращою, ніж будь-які аналоги. «Купуючи нашу продукцію, гроші залишаєте в рідній хаті», – наголосив він.
За словами Андрія Івановича, кількість робочих місць нині є мірилом якості роботи. «Досвід європейців говорить, що 80% робочих місць дають існуючі підприємства, 20% – нові виробництва. Тому нам треба підтримувати наші рідні підприємства та допомагати їм», – зауважив він.


 Юрій Бубес – голова правління ПАТ «Концерн Електрон» представив багатофункціональний автомобіль. «Наша автоновинка призначена для комунальних потреб. Вона може вивозити контейнери зі сміттям, розчищати вулиці, тротуари та дороги від снігу, розкидати піскосуміш. Машину можна використовувати для поливу чи підмітання, це і дорожній порохотяг, і косарка для догляду за газонами та зеленими насадженнями», - розповів голова правління ПАТ «Концерн-Електрон» Юрій Бубес.За словами керівника, автомобіль поступається закордонним аналогам лише за ціною: покупцям він обійдеться на 30-40 відсотків дешевше від імпортованих. Виробництво авто здійснюється на новому дочірньому підприємстві концерну - заводі «Електронмаш». Тут за останні чотири місяці з`явилося 100 нових робочих місць.



  А наприкінці року «Концерн-Електрон» заявить про себе як виробник низькопідлогових трамваїв! За слованми представників підприємства уже навесні 2013 року львів’яни зможуть проїхатися по місту у трамваї власного виробництва!



 На виставці було розповсюджено рекламну інформацію про можливості ФМІ ім. Г В. Карпенка. Інформаційні матеріали отримали–  мер Львова Андрій Садовий та в.о.начальника управління економіки ЛМР – Вікторія Довжик. Чекатимемо на реакцію влади!

СТУКАЙТЕ – І ВАМ ВІДКРИЮТЬ!

Немає коментарів:

Дописати коментар