пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

ФОРУМ ЗА ФОРУМОМ!

ВІД ФОРУМУ ПІДПРИЄМНИЦТВА – ДО ПРОМИСЛОВОГО ФОРУМУ ЛИШЕ КРОК!
Українська промисловість підбиває підсумки 2013 року!
ЗАПРОШУЄ НА
XІІ МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ!
19 листопада 2013 р. о 12.00  у  павільйонІ3, вхід 3А)  
відбудеться  його офіційне відкриття. 
Учасники церемонії: члени Кабінету Міністрів України, керівництво Міністерства промислової політики України, Української Національної Компанії  «Укрверстатоінструмент» та інших відомств, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.
XІІ Міжнародний промисловий форум проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України.
Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства промислової політики України, Української Національної Компанії «Укрверстатоінструмент».
Мета і завдання Форуму: сприяння розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування та модернізації основних виробничих галузей України, впровадження енерго і ресурсозберігаючих технологій та обладнання; комплексна демонстрація технологічних можливостей підприємств у створенні інструментарію та обладнання для різних галузей промисловості, зорієнтована на пошук потенційних інвесторів і замовників.
Міжнародний промисловий форум щорічно підтверджує свій статус найбільшої виставкової події України з машинобудівної та металообробної тематики. З 2005 року він входить до списку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних UFIВсесвітньою асоціацією виставкової індустрії.
Учасники Форуму - провідні компанії з 34-х країн світу, які представлять найсучасніші вітчизняні й світові інженерно-технологічні рішення та науково-технічні досягнення практично в усіх галузях промислового виробництва.
Міжнародний промисловий форум це ефективне поєднання дванадцяти взаємоповязаних спеціалізованих виставок: Металообробка (металообробні технології та обладнання); УкрМашТех (промислові технології, обладнання для машинобудування); УкрЗварювання (технології, обладнання, матеріали); УкрПластТех (обладнання і технології для виробництва та переробки пластмас); Гідравліка, пневматика; Підйомно-транспортне, складське обладнання; Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація); Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони); Субконтракти (пошук партнерів для розміщення замовлень з видів виробництва, деталей, вузлів, виробів); УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання); УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості); Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників).
Серед новин Форуму - значне зростання у порівнянні з минулим сезоном Національної експозиції Білорусі: її стенди займуть майже 300 кв.м. До традиційних вже Національних експозицій Туреччини та Чехії додадуться Національні експозиції Італії та Китаю. Потужно заявить про себе і російський промисловий потенціал, зокрема, будуть представлені офіційні делегації підприємств  Кіровської області, Татарстану і Чувашії. 
Також вперше цього року під час Форуму відбудеться 2-й конкурс зварників, в якому крім майстрів з України побажали взяти участь й представники Росії. Конкурс організовано Товариством зварників України, а загальне число учасників вже сягнуло 19 осіб.
(Докладніша інформація - на сайті : http://www.iec-expo.com.ua).
Акредитація журналістів  - за тел.: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua (Прес-служба Міжнародного виставкового центру)
ІНТЕРНЕТ-ГАЗЕТА
Є ІНФОРМАЦІЙНИМ ПАРТНЕРОМ ЗАХОДУ!
ЗАВІТАЙТЕ НА НАШ СТЕНД № Н06.2 У ПАВІЛЬЙОНІ №2.
ДО ЗУСТРІЧІ 19 ЛИСТОПАДА!

Немає коментарів:

Дописати коментар