пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Від сесії – до сесії…



        
15 квітня 2015 р. відбудеться сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена підсумкам діяльності НАН України у 2009-2014 роках і основним завданням наступного періоду.
            Під час заходу будуть представлені основні результати фундаментальних та прикладних досліджень НАН України, які стосуються широкого спектра галузей наукових знань і практичних застосувань у господарстві країни.
            Окрему увагу буде приділено участі Національної академії наук України у вирішенні найгостріших проблем, що постають перед державою. Академією запропоновано розробки та технології подвійного призначення, започатковано наукову програму з проблем підвищення обороноздатності і безпеки держави, розроблено концепцію відновлення інфраструктури та виробничої сфери Донбасу.
            У звітній доповіді президента Академії та виступах вчених будуть порушені питання нормативно-правового забезпечення наукового та інноваційного розвитку, обговорені напрями та заходи з подальшого удосконалення діяльності НАН України.
 Програма заходу:
      – доповідь президента НАН України академіка Б.Є. Патона про діяльність Національної академії наук України у 2009-2014 роках і основні завдання наступного періоду;
         – обговорення доповіді та Звіту про діяльність НАН України;
 вручення Золотої медалі ім. В.І. Вернадського НАН України та дипломів лауреатам премій імені видатних учених України.
           На захід запрошені вищі посадові особи держави.У сесії візьмуть участь члени НАН України, представники органів державної влади та наукової громадськості. 
 Місце та час проведення:  15 квітня 2015 р. о 10:00 у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (вул. Мельникова, 36/1).

 Акредитація представників ЗМІ
до 14.04.2015 - 18:00 за телефонами:
(044) 234-96-35, (044) 239-65-88

Немає коментарів:

Дописати коментар