четвер, 24 березня 2016 р.

ФМІ презентує «ВЕКТОР»


XII спеціалізована виставка «Електрика'2016» та
VI спеціалізована виставка «Метал Обладнання Інструмент'2016»
розпочала роботу 23 березня 2016 р. у Палаці спорту «Україна»
м. Львів, вул. Мельника, 18
 Серед учасників і Фізико-механічний інститут ім Г.В. Карпенка, який представив свою новітню розробку – систему «ВЕКТОР» для ранньої діагностики обертових вузлів та механізмів на промислових підприємствах України.
 На основі розробленої методології аналізу стохастичних коливань з використанням сучасних елементів мікроелектроніки та відповідного програмного забезпечення фахівцями ФМІ ім. Г.В. Карпенка створена мобільна система для відбору та обробки багатомірних сигналів обертових механізмів «ВЕКТОР» для виявлення і попередження аварійних ситуацій на турбогенераторах, нафтоперекачувальних станціях, бурильних установках, діагностики тіл обертання, електродвигунів, газоперекачуваних агрегатів, портальних кранів, електрогенеруючих установок тощо.
25 березня 2016 р. в 11:00 запрошуємо взяти участь у Презентаціі «Використання системи «ВЕКТОР» для ранньої діагностики обертових вузлів та механізмів на промислових підприємствах України» яку проведуть спільно із фахівцяни підприємства «КИПЕР-ПЛАСТ» науковці Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка.

Участь у виставках беруть понад 90 компаній-учасників: виробники, постачальники та споживачі електротехнічної продукції, металообробного обладнання з різних областей України.
Серед компаній-учасників – Сіменс Україна,  Мікрол, Мікроприлад, Етал ЕМЗ, ВІКА Прилад, Енергоальянс, Federal Elektrik Ukraine, HAGER, АБПЛАНАЛП Україна, Технічний Центр «ВаріУс», Гюрінг, ДКТ ГРУП, Інститут аналітичних методів контролю, Сталевий світ, Стандартсталь, Техінверст, Ферросталь, Фроніус Україна, Центр САПР й низка інших не менш відомих підприємств.
Офіційне відкриття виставки відбулось 23 березня 2016 р.
Тематичні розділи виставки «Метал Обладнання Інструмент»: обладнання для обробки металу, металорізальні верстати та оснастка, металорізальні інструменти, зварювальне обладнання, допоміжне металообробне обладнання, ручний інструмент для слюсарних і монтажних робіт, електроінструмент, металовироби, вироби для з’єднання та кріплення, металопрокат, труби з чорних, кольорових металів та сплавів, з’єднувальні елементи труб, арматура, дріт, обробка дроту, вироби з дроту, ковальське обладнання та вироби, засоби захисту.
  Тематичні розділи виставки «Електрика»: виробництво, передача та розподіл електроенергії; комутаційні апарати; кабелі та проводи; силова електроніка; контрольно-вимірювальна техніка; пристрої захисту та автоматики; освітлення; електроінсталяція.
Триватиме виставка до 25 березня. Поспішайте відвідати! 

Немає коментарів:

Дописати коментар