середу, 20 квітня 2016 р.

Тримаємо руку на «ПУЛЬСІ»


IX спеціалізована  виставка «Тепло. Вода. Повітря’ 2016»
13–15 квітня 2016 р.
Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів.

Будівельний ринок в Україні стрімко розвивається і на заміну технологіям, які вважались новітніми 5 років тому нині надійшли нові цікаві пропозиції.
Виставка ”Тепло. Вода. Повітря’ 2016” надала чудову можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитись з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсоощадними технологіями та матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації..
Особливу увагу на виставці було приділено енергоощадним, відновлюваним технологіям виробництва енергії.
Серед учасників і Фізико-механічний інститут ім Г.В. Карпенка (Лабораторія вібродіагностики №9Л, завідувач лабораторії – Роман Юзефович),  який представив свою найновішу, на 100%  готову до впровадження розробку – систему «ПУЛЬС» для відбору відбору та обробки вібраційних сигналів призначену для ранньої діагностики обертових вузлів та механізмів на промислових підприємствах України.
      Також демонструвалася й широко вже відома система ІМК-5, що добре зарекомендувала себе для виявлення і попередження аварійних ситуацій на турбогенераторах, нафтоперекачувальних станціях, бурильних установках, діагностики тіл обертання, електродвигунів, газоперекачуваних установок тощо (Експонати представляли – Головний конструктор Лабораторії вібродіагностики Ігор Стецько, інж. І категорії Оксана Кулик та аспірант Оксана Дзерин).

Немає коментарів:

Дописати коментар