вівторок, 1 серпня 2017 р.

Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки



ХХІІ міжнародна науково-практична конференція 
«Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки 
в контексті інтеграції України в Європейський науково-інноваційний простір» 
11 – 13 вересня 2017 р., Одеса

В роботі конференції беруть участь керівники та спеціалісти міністерств і відомств, національних академій наук, місцевих державних адміністрацій, наукових установ, вищих навчальних закладів, інноваційних підприємств України та зарубіжних країн.
Місце проведення: м. Одеса, пр-т Шевченка, 1, Одеський національний політехнічний університет, Інститут бізнесу, економіки та інформаційних технологій.

Мета конференції: обговорення проблем і перспектив модернізації національної економіки України та удосконалення діяльності інноваційних структур вітчизняних підприємств, вищих навчальних закладів та наукових установ за використання досвіду країн Європи та у контексті інтеграції України в Європейський науково-інноваційний простір.

Тематика доповідей і повідомлень на конференції:
розвиток нормативно-правової бази інноваційної діяльності в контексті інтеграції України в Європейський науково-інноваційний простір;
питання комерціалізації результатів науково-технічної діяльності;
регіональні інноваційні системи та програми;
створення правових засад підтримки інноваційних підприємств та “стартапів”;
проблеми та перспективи створення інноваційної інфраструктури, зокрема, наукових парків та центрів трансферу технологій у вищих навчальних закладах та наукових установах;
проблемні питання підготовки фахівців з управління інтелектуальною власністю;
цифрова економіка: поточний стан та перспективи розвитку;
відкрита наука та відкриті інновації;
історія науки і техніки через призму інновацій.
Для включення в програму конференції до 15 серпня 2017 р. необхідно:
1. Зареєструватися, заповнивши заявку учасника за наведеною формою http://stepscenter.org.ua/registr або надіславши її на еmail: odessa@stepscenter.org.ua (зразок заявки учасника можна скачати за посиланням http://stepscenter.org.ua/text).
2. Надіслати на вказану електронну адресу тези доповіді та відскановану копію квитанції про сплату оргвнеску. Підтвердження отримання матеріалів має надійти впродовж 3-х днів, у іншому випадку – необхідно відправити запит на адресу оргкомітету.

Інформаційний лист

Інформація щодо вимог до оформлення тез та умов участі.

РЕЄСТРАЦІЯ
Контакти оргкомітету:
01032, м. Київ, бульвар Т.Шевченка, 60, Державна установа «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України», тел.: +38 (044) 486-95-91; +38 (044) 236-99-43; email: odessa@stepscenter.org.ua

Примітка.
В рамках конференції передбачено провести заходи проекту «Посилення впливу громадськості на євроінтеграційні процеси у сфері науково-технічного та інноваційного розвитку України» (http://inno.lviv.ua/ua/item/1026), який виконує ГО «Агенція Європейських Інновацій» під парасолькою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проекту «Громадська синергія» (http://www.irf.ua/programs/eu/civicsynergy)

Реєстрація на заходи проекту буде відкрита після завершення реєстрації бажаючих виступити на конференції. Заходи проекту передбачають проведення інформаційного дня «Програма Горизонт 2020 для МСП, як фінансовий інструмент підтримки інноваційного бізнесу» та відкритої дискусії щодо підходів до формування національної та регіональної інноваційних екосистем.

Матеріали попередніх заходів проекту у м.Києві та у м.Харкові можна переглянути за посиланням: https://goo.gl/nPZ9g7 

Немає коментарів:

Дописати коментар