понеділок, 25 вересня 2017 р.

Наше завдання – підвищення рівня наукової активності молодих вчених



27-29 вересня 2017 року у Фізико-механічному інституті ім. Г.В. Карпенка НАН України Рада молодих науковців і спеціалістів ФМІ НАН України проводитиме ювілейну XXV відкриту науково-технічну конференцію молодих науковців і спеціалістів КМН-2017.
Метою конференції є підтримка молодих науковців і спеціалістів з наукових установ і вищих навчальних закладів України для підвищення їх наукового рівня, а також обмін ідеями та підходами, апробація нових наукових результатів, набуття досвіду публічного викладу та захисту основних положень роботи.
27 вересня 2017 року відбудеться пленарне засідання конференції, на якому будуть представлені лекції провідних учених установи, а саме: члена – кореспондента НАН України Олександра Андрейківа, професора Григорія Никифорчина, доктора наук Івана Зіня та заступника директора інституту з наукової роботи Дмитра Досина.
У рамках конференції заплановано наступні тематичні секції:
механіка руйнування та міцність матеріалів;
захист матеріалів від корозії;
сучасні проблеми матеріалознавства;
інформаційні та діагностичні системи.
Кращі доповіді учасників будуть відзначені преміями і їх авторам буде запропоновано підготувати статті до публікації в журналі «Фізико-хімічна механіка матеріалів» (англ. «Materials Science», імпакт-фактор 0,187) чи у збірнику «Відбір і обробка інформації».
Цьогорічна конференція буде проведена за сприяння Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка НАН України, профкому ФМІ НАН України, корпорації «Енергоресурс-інвест», ДП «Техно-Ресурс», компанії «ЕЛЕКТРО», ДП «Газотермік», ДП «Львівантикор».
З детальною програмою конференції можна ознайомитись на сторінці http://www.ipm.lviv.ua/ysc2017/
Будемо раді зустрічі та знайомству на нашій конференції КМН – 2017.

Голова оргкомітету КМН – 2017,
голова РМНС ФМІ НАН України
Людмила Франкевич

Немає коментарів:

Дописати коментар