понеділок, 30 березня 2020 р.

А світ таки зміниться



А світ таки зміниться! Зміняться технології, пріоритети і бізнес-моделі, зміняться люди! Якщо, звичайно, виживуть! 
Сільвія Браун (1936-2013), американська письменниця, екстрасенс, медіум і гіпнотерапевт, у своїй книжці, яка з‘явилася влітку 2008 року, під назвою "Кінець днів: передбачення та пророцтва про кінець світу", написала таке:
«Приблизно у 2020 році важка хвороба, схожа на пневмонію, пошириться всією земною кулею, вражаючи легені та бронхи, будучи стійкою до всіх відомих методів лікування. Не менш дивним, аніж сама хвороба, буде той факт, що вона раптово щезне, так само швидко, як і почалася, але через десять років знову атакує, щоби потім повністю зникнути».
Людство може вимерти вже протягом наступного року: на той раз приголомшливу заяву зробили американські вчені.
У той час як останні п'ять років найспекотніші в історії, шанси людства вимерти вже у 2020 році вищі, ніж шанси звичайної людини загинути від удару блискавки або атаки акули, повідомляє "BBC Україна" посиланням на Daily Mail.
Науковці Оксфордського університету зробили висновок, що шанси нашого виду припинити існування внаслідок природного катаклізму складають 1 до 14 тис. Для порівняння - шанси на те, що нас може вдарити блискавка - 1 до 700 тис.
Дослідники також стверджують, що ризики стають ще більшими, якщо в розрахунки додати можливість застосування ядерної чи біологічної зброї та від зміни клімату.
Вчені проаналізували дані за останні 200 тис. років та змоделювали можливі варіанти розвитку нашої цивілізації.
На їх думку, існують три моделі: людство може значно деградувати, але вижити; людство може вимерти поступово; та загинути миттєво.
Науковці вважають, що другий варіант в історії був найпоширенішим. За нього 70% мешканців гинули, але зрештою ситуація стабілізувалась.
На думку дослідників, ці симуляції демонструють "радикальну правду" про виклики, які постають перед нами в епоху домінування людства на Землі.
А світ таки зміниться!
«- Щоб це зрозуміти, потрібно повернутися в минуле. Один китайський вчений, Лі Чен, потайки емігрував до Сполучених Штатів і привіз з собою матеріали про нову китайську бактеріологічну зброю. Новий вірус вони назвали «Ухань-400», за назвою міста, поруч з яким знаходиться секретна лабораторія, де створили цей вірус, і по ефективності він в сотні разів перевершував всі інші мікроорганізми, розроблені в будь-якому іншому науково-дослідному центрі нашої планети…
«Ухань-400» - це ідеальна зброя. Діє лише на людей. Не передається жодними іншими живими істотами. І, як спірохета, збудник сифілісу, «Ухань-400» життєздатний поза людським організмом не довше хвилини. Це означає, що він не може навічно заражати об'єкти і навіть цілі території, як сибірська виразка та інші небезпечні захворювання. А після смерті носія «Ухань-400» природним чином згодом гине, коли температура людського тіла опускається нижче вісімдесяти шести градусів за шкалою Фаренгейта. Ви розумієте, які у нього переваги?»
Цитати з роману Діна Курца «Очі пітьми», 1981 рік.
«Чи готують мікроби змову для вбивства здорового організму?
Чи мають віруси план атаки та знищення його захисних систем?
Я не думаю щоби у мікробів з вірусами була якась всесвітня змова проти здорових людей. Вони руйнують та вбивають за своєю природою. Нічого іншого вони просто не здатні робити.Природа їх така.
Але, якщо хтось буде розставляти контейнери з мікробами чуми в стратегічно важливих місцях – на станціях метро, на вокзалах, в аеропортах (щоби заразити та згубити якомога більше людей), у них є якийсь план?
Якщо хтось розставляє дегенератів на стратегічно важливі посади в пресі, на телебаченні, в системі освіти, в армії, у церкві – у них є якийсь план?
Дайте ВИ мені відповідь на це питання…»
(Григорій Клімов)

Немає коментарів:

Дописати коментар