середу, 8 червня 2022 р.

Відкрито реєстрацію для науковців на SСIENCE&BUSINESS STARTUP HACKATHON

     З 27 червня до 2 липня 2022 року відбудеться інтенсивний онлайн-хакатон для науковців, стартапників та підприємців як з інноваційними ідеями, так і вже з наявними інноваційними проєктами подвійного спрямування. Програма заходу передбачає проведення інтенсивного хакатону за участю найкращих іноземних та українських експертів, а також індивідуальне менторство, підготовку до пітчів та багато іншого. 

    Sсience&Business StartupHackathon є продовженням серії Sсience&Business, його проводять з метою розвитку проєктів, що спрямовані на післявоєнне відновлення України.
    Фонд Розвитку Інновацій запускає програму безповоротної фінансової підтримки у формі грантів для проєктів подвійного спрямування, у розмірі до $35 000 для кожного проєкту. З яких $25 000 спрямовуються на діяльність Заявника, та до $10 000 – на оплату послуг Акредитованого Акселератора. Проєкти подвійного спрямування це такі проєкти що відповідають попиту як приватних осіб, так і держави.
     Для пошуку інноваційних проєктів подвійного спрямування УФС та МОН анонсує проведення Sсience&Business Startup Hackathon, який є продовженням серії Sсience&Business з метою надати підтримку для розвитку проєктів, спрямованих на післявоєнне відновлення економіки України!
     Хакатон — це організований івент, під час якого спеціалісти переважно одного профілю (але необов’язково) формують команди та вирішують конкретне завдання або розробляють дієве рішення за обмежений час (зазвичай від 24 годин).
     У залежності від складності завдання його можуть оголосити безпосередньо на початку хакатону або повідомити заздалегідь напрямки, в яких необхідно буде готувати рішення. Допомагають командам досвідчені ментори — відповідають на питання та дають поради.
     Усі команди презентують свої ідеї перед журі під час пітчингу. Переможці зазвичай отримують цінні призи, а також різного роду підтримку для втілення проєкту в життя (від порад і менторства до грошової допомоги).
     Головним критерієм відбору ініціатив у запропонованому онлайн-хакатоні є вплив на відновлення України за такими напрямами: безпека; гуманітарна та соціальна підтримка; інноваційна медицина; відновлення економіки, підтримка SME; освіта; відбудова інфраструктури; культура.
     До участі у заході запрошуємо науковців та стартапників з інноваційними пропозиціями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань.
     Запрошуємо науковців та стартаперів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають інноваційні рішення для повоєнного відновлення України та прагнуть отримати новий досвід, знання та навички у ключових сферах діяльності стартапів для комерціалізації своїх напрацювань. Участь в Sсience&Business Startup Hackathon free of charge, за умови попередньої реєстрації та проходження відбору, за посиланням до 22 червня 2022 включно. 

Реєстраційну форму Ви знайдете за посиланням https://usf.com.ua/ssience-business-startuphackathon/


Немає коментарів:

Дописати коментар