пʼятницю, 11 серпня 2023 р.

«SEСURITY 2.0». Зустрінемось на виставці

Національна академія наук України планує взяти участь у виставці «SEСURITY 2.0» та форумі «Безпечна громада. Обладнання, споруди й системи захисту життя. Розмінування територій України. Сучасні технології та обладнання»,  які відбудуться  4-5 жовтня 2023 року у виставковому центрі «ACCO Іnternational» (м.Київ, просп. Берестейський, 40-Б, парк ім.О.Пушкіна, ст. метро «Шулявська»).

Метою зазначених заходів є демонстрація та ознайомлення міністерств України, зокрема, Міноборони України, Генштабу, органів державної влади, ділових кіл України з новітніми розробками і технологіями в галузі безпеки,  зустрічі провідних компаній та фахівців індустрії безпеки тощо.

Тематична спрямованість виставки:

- безпека інфраструктури;

- сучасні безпекові технології;

- кібербезпека;

- гуманітарне розмінування;

- захисні споруди цивільного захисту;

- засоби індивідуального захисту.

Організатори створили SECURITY 2.0 як ефективний бізнес майданчик з метою демонстрації та ознайомлення з новітніми розробками і технологіями, для зустрічі провідних компаній та фахівців індустрії безпеки, майбутнього розвитку служб швидкого реагування, транскордонного співробітництва, захисту критичної інфраструктури, майбутнього міського середовища, захисту цифрових активів.

Допоможемо бізнесу і державі встановити нові контакти у пошуку оптимальних рішень для вирішення поточних завдань, що стоять сьогодні перед багатьма підприємствами і компаніями, розвитку сучасних систем захисту безпеки.

З тематикою виставки та форуму  можна ознайомитись за посиланням https://bezpeka.ua/.

Запрошуємо до участі!

До зустрічі на стенді Національної академії наук України!

Немає коментарів:

Дописати коментар