вівторок, 11 листопада 2014 р.

Виставки в Україні. За чи проти?



Чи варто брати участь у вітчизняних виставкових заходах?

Побутує думка, що в Україні, особливо сьогодні у цей складний для держави час, така форма спілкування підприємств-виробників чи їхніх дистриб’юторів зі своїми потенційними клієнтами, як виставки, стала себе вичерпувати, а продаж завдяки особистим контактам безпосередньо на підприємстві у замовника повинен у недалекому майбутньому замінити всі інші види продажу, і тоді така форма спілкування, як виставки, просто відійде у небуття. 
 Спростувати чи підтвердити цю думку маємо шанси побувавши на XIII МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ – найбільшій промисловій виставці в Україні і єдиній, зареєстрованій у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що свідчить про найвищий рівень світового визнання для виставки.
Міжнародний промисловий форум відбудеться 1821 листопада 2014 року у  Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15 (станція метро „Лівобережна”).
Форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.
Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.
Організаторами заходу цьогоріч є:
- Міністерство промислової політики України
- Українська національна компанія «Укрверстатоінструмент» 
- ТОВ «Міжнародний виставковий центр».


Деталі у організаторів:
тел.: (044) 201-11-65,
                                                                 

XIII МІЖНАРОДНОГО ПРОМИСЛОВОГО ФОРУМУ
запрошує відвідати у найбільшу промислову виставку в Україні!
ДО ЗУСТРІЧІ НА СТАНДІ ВИДАННЯ
18-21 ЛИСТОПАДА!
                                

Немає коментарів:

Дописати коментар