четвер, 14 травня 2015 р.

Дні НАУКИ в Україні! Не пропустіть!


Дні науки в Україні триватимуть по 26 травня 2015 року, Впродовж цього часу у Києві, Львові та Харкові проводитимуться науково-популярні лекції, демонстрації, екскурсії та майстер-класи. Усі охочі матимуть можливість безпосередньо відвідати низку наукових установ та музеїв НАН України, дізнатись і побачити багато цікавого з природничих наук, сучасної української мови та літератури, а також поспілкуватися зі спеціалістами у різних царинах знань.
Хочете побачити на власні очі унікальні та конкурентоспроможні науково-технічні розробки вітчизняних науковців, що не поступаються зарубіжним аналогам або перевищують їх за основними якісними показниками?! 
Запрошуємо на виставку-презентацію наукових досягнень установ НАН України, яка буде проходити 19-20 травня 2015 року в рамках ІХ Всеукраїнського фестивалю науки в Інституті електрозварювання ім. Є.О.Патона (м. Київ, вул. Боженка, 11, 1-й поверх, центральний хол).

Урочисте відкриття IX Всеукраїнського фестивалю науки відбудеться 19 травня об 11:00 в Інституті електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України (м. Київ, вул. Боженка, 11, поверх 2, актовий зал).
 Цьогорічний Фестиваль присвячений проголошеному ООН Міжнародному року світла та технологій на його основі. Цій темі присвячені і пізнавальні лекції відомих науковців, які відбудуться одразу після відкриття Фестивалю.
Не пропустіть! І до зустрічі на заходах у столиці!

Немає коментарів:

Дописати коментар