середу, 28 вересня 2016 р.

IV науково-технічна конференція ”ОБЧИСЛЮВАЛЬНІ МЕТОДИ І СИСТЕМИПЕРЕТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ”



Cьогодні 28 вересня 2016 р.
розпочала роботу
присвячена пам’яті професора
Б.О. Попова
     У 2010 році на конференції, присвяченій 70-річчю від дня народження професора. було ухвалено на пошану пам’яті видатного вченого  періодично проводити науково-технічні конференції ”Обчислювальні методи і системи перетворення інформації” у  Фізико-механічному інституті ім. Г.В. Карпенка НАН України.
     Цьогоріч до участі на вже четвертому такому заході зареєструвалось понад 100 учасників із 9 наукових закладів різних регіонів України, у шести секціях прозвучить понад 50 тематичних доповідей. 
 Із вступним словом виступив голова організаційного комітету, доктор технічних наук, професор, завідувач відділу Інтелектуальних технологій і систем діагностики ФМІ ім. Г.В. Карпенка НАН України Р.А.Воробель.
Від імені дирекції Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка НАН України вітальне слово виголосив Заступник директора з наукової роботи, д.т.н., ст.н.с. О.І. Яськів. 
Детальніше про Богдана Олександровича Попова та його науковий доробок читайте у нашому матеріалі на блозі http://metaltechcomua.blogspot.com/2016/09/blog-post.html

Немає коментарів:

Дописати коментар