пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Міжнародний Форум „INNOVATION MARKET” (МФІМ) 22-24 листопада 2016



З 22 по 25 листопада 2016 року у Міжнародному виставкововому центрі (Броварський проспект, 15, м. Київ) пройде XV МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ — найбільша щорічна промислова виставка в Україні.
У 2005 році вона була зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.
Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково - практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.
Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги тощо.
Цьогоріч вперше в межах ПРОМИСЛОВОГО ФОРУМУ відбудеться
Міжнародний Форум „INNOVATION MARKET” (МФІМ)
„INNOVATION MARKET” спільно з Східноєвропейським Форумом „Інноваційна економіка та наука” – унікальне за своїми можливостями місце зустрічі політичних лідерів та представників влади України, генераторів інвестиційних проектів, представників авторитетних фінансових організацій України, Польщі та Китаю, виробників провідних інноваційних технологій та підприємств-споживачів.




Фізико механічний інститут ім Г.В. Карпенка НАН України, як один з учасників МФІМ запрошує до участі.

До зустрічі на „INNOVATION MARKET”

Немає коментарів:

Дописати коментар