пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Чисте Довкілля — Здорове Життя



У Львові відбулась конференція «Чисте Довкілля — Здорове Життя. Досвід управління муніципальними відходами в Німеччині. Рекомендації для України»
Для покращення діалогу та взаємодії зацікавлених сторін у поводженні з твердими відходами в Україні, а також для сприяння у впровадженні в Україні стійких технологій безпечного поводження з твердими відходами, 20 вересня, у Львові в Банкготелі, (вул. Листопадового Чину, 8) відбулась конференція «Чисте Довкілля — Здорове Життя. Досвід управління муніципальними відходами в Німеччині. Рекомендації для України».

До участі в конференції було запрошено: керівників бізнесу, експертів і громадських організації, представників органів влади і самоврядування.
Експертами і модераторами конференції виступили: Євгенія Аратовська, голова громадської організації «Україна без сміття»; Олег Котис, ініціатор та координатор Екологічної ініціативи «Чисте Місто» у Львові; Назарій Романчук, директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА; Валерій П'ятак, радник голови ЛОДА; Тетяна Омельяненко, науковий співробітник, голова представництва групи молодих фахівців ISWA в Україні; Яна Басиста, голова громадської організації «Екорада».
Досвід управління муніципальними відходами в Німеччині презентували Др. Томас Бьонінг, INFA GmbH; Др. Абдаллах Насур, Університет Ростоку, ф-т аграрний і екологічних наук, Моніка Ліхтинггаген-Віртс, Бергська асоціація з управління відходами та інші не менш поважні представники екологічних організацій Німеччини.
Учасники мали змогу послухати дискусії на теми: ефективних моделей поводження з відходами, сучасних технологій поводження з відходами, трансформації в економіку замкнутого циклу, а також зможуть переглянути короткі презентації сучасних технологій поводження з відходами. Відбувся жвавий і конструктивний діалог між учасниками.
Конференція проводилась за підтримки Федерального міністерства охорони навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та ядерної безпеки Німеччини.
Організаторами конференції є Global Project Partners e.V. (www.global-project-partners.de), Центр Підтримки Бізнесу НюБізнет (www.newbiznet.com.ua).


Детальніше з програмою конференції можна ознайомитись на сайті http://www.newbiznet.com.ua/index.php/uk/gizdays

Немає коментарів:

Дописати коментар