середу, 28 листопада 2018 р.

ХVII Міжнародний промисловий форум.. Мої враження.



ХVII МІЖНАРОДНИЙ  ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ - 2018
(20 – 23.11.2018 р., м. Київ, МВЦ)

З 20 по 23 листопада на території Міжнародного виставкового центру пройшов XVII Міжнародний промисловий форум – щорічний великомасштабний виставковий захід, присвячений новітнім технологіям металообробки, машино- та приладобудування, зварювання та обробки поверхні, привідної техніки та промислової автоматизації, вантажному та складському устаткуванню, безпеці праці та супутнім промисловим технологіям.
Організатор виставки – Міжнародний виставковий центр – висловлює вдячність компаніям та підприємствам, які презентували свої розробки та продукцію на експозиції, учасникам науково-практичних і презентаційних заходів, а також – спеціалізованим медіа, які висвітлювали подію в рамках рекламної кампанії.
Попередні підсумки роботи заходу:
·         загальна кількість учасників - 352 компаній та підприємств
·         представлено технології та обладнання з 32 країн світу, зокрема, Китай, Чехія та  Туреччина сформували свої національні експозиції
·         загальна площа експозиції перевищила 22 000 кв.м.
·         форум відвідали більше 12 000 фахівців.
Пропоную, уже традиційно, Вашій увазі короткий звіт про цю наймасштабнійшу подію у вітчизняній промисловості.  Якщо комусь цікаві мої враження – то вони двоякі.
З одного боку виставка справді найбільша із усіх відвіданих мною за останні роки в Україні. А з іншого боку - я зустрів усіх знайомих, що із року в рік від виставки до виставки радо спілкуються між собою і стали вже мабуть великою родиною.
Чи були свіжі "сили" – ТАК, але хотілося б значно більше! Може це тільки мої враження, та недостатньо було виробників, наприклад,  гідравлічного і пневматичного обладнання, обладнання для відновлення деталей, для нанесення антикорозійних покрить тощо.
Мало виставлялося виробників вітчизняного, наприклад, металообробного інструменту, (і не лише його, а й інших вітчизняних) власне виробників, а не постачальників його на вітчизняний ринок.
Хоч як на мене - то з року в рік інтерес до таких заходів в Україні зростає. У всякому разі порівняно з аналогічним заходом два роки тому, цьогорічний Форум був значно потужнішим і інформативнішим. І поправте мене, якщо це не так.
Традиційно активну участь у цьому, найбільшому в Україні заході, взяло й наше Інтернет-видання, презентувавши готові до впровадження розробки Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка НАН України, що підтверджено відповідним дипломом.

Цьогоріч беремо участь ще в одному заході – у виставці,  присвяченій 100-річчю заснування Національної академії наук України, яка відбудеться  6 грудня 2018 року 
Разом з організаторами редакція інтернет-видання 
запрошує на наш стенд у павільйоні №23
«НАУКА» Національного комплексу «ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ»
(проспект Ак. Глушкова, 1)

Немає коментарів:

Дописати коментар