четвер, 11 квітня 2019 р.

Горизонт 2020. Корисні сервіси нового порталу управління проектами



Шановні пані та панове!
 Зверніть увагу на корисні сервіси нового порталу ЄК, який замінив старий портал учасників (Participation portal), а також на останні новини щодо подій у сфері інноваційного розвитку України та євроінтеграції.
Окремі фрагменти тексту подані як гіперпосилання, які не будуть активними, якщо Ви дивитесь  це у текстовому режимі.
1. Новий портал має  назву: Funding & tender opportunities  (Портал фінансування та тендерів) https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/home
Через цей портал здійснюється доступ до управління проектами Горизонт 2020 та ряду інших програм ЄС.
Зараз він містить багато різних сервісів, які недостатньо повно використовуються українськими організаціями.
Рекомендуємо Вам створити свій власний аккаунт на цьому порталі і перевірити чи зареєстрована ваша організація на цьому порталі.
У даному варіанті гіперпосилання не вказані фільтри, а в посилання яке надано нижче, ми уже вибрали опції – програму Горизонт 2020  і Ви зможете так побачити всі конкурси даної програми, які зараз оголошені і які будуть оголошені в найближчому майбутньому.
Дальше Ви можете продовжити пошук за фільтрами, які є на цій сторінці зліва на екрані, вибравши відповідну “Focus area”  та “Priority”
1.2. Практичне завдання
Знайдіть конкретний конкурс (Call), який Вас зацікавив, і подивіться на описи організацій, які зацікавлені у даному конкурсі. Ці опису розміщено у  самому низу сторінки опису даного конкурсу, де є ключові слова Partner Search.    Ви зможете відкрити деталі цих описів, якщо будете зареєстровані на цьому порталі.
1.3. Реєстрація відбувається за посиланням
1.4. Вся корисна довідка інформація у виді файлів для завантаження розміщена за посиланням
Ви тут можете знайти робочі програми описів тематик конкурсів, зразки угод, зразки аплікаційних форм і т.д.
1.5. Ви також можете зареєструватись експертом для оцінки проектів, які подаються іншими аплікантами. Ряд українських науковців та експертів уже працюють експертами з оцінками проектних заявок на Горизонт 2020:
1.6. Статистика участі у конкурсах програми Горизонт 2020 Статистика України  – пошук за цим посиланням станом на 10.04.2019 видає інформацію, що за участю українських організацій уже виконується 133 проекти, в яких беруть участь 184 українські організації, які повинні отримати сумарно від ЄС фінансування в розмірі 21 млн 57 тис. євро. Ви можете провести власний пошук за цим посиланням
 2. Можливість отримати підтримку для участі у партнерських заходах
Конкурс проекту EaP PLUS на отримання грантової підтримки для участі у партнерських захода
3. Повний перелік національних контактних пунктів України
 
Свої запитання та відгуки можете надсилати
на e-mail: kul.ivan@gmail.com
tel +38 (050) 9292396 
President of AEI
EC H2020 ICT NCP   in Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар