пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

Міжнародний Промисловий Форум – 2020. До зустрічі у столиці!

Захід пройде з  24 – 27 листопада 2020 року в павільйонах Міжнародного Виставкового Центру за адресою - Київ, Броварський проспект, 15

Уже наступного тижня чекаємо Вас на XIХ МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ!

24-27 листопада, на площі понад 13 000 кв. м., Ви зможете ознайомитися з продукцією та технологіями від понад 200 учасників із 26 країн світу.

Це комплекс мультифункціональних заходів, тематика яких: промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, металообробка, машинобудування, гідравліка, пневматика, безпека та автоматизація виробництва.

Представники бізнесу, промисловці та підприємці демонструватимуть останні досягнення у сфері виробництва обладнання та інноваційних технологій, максимально широко презентують свою продукцію, отримають чудову змогу налагодити необхідний контакт із споживачем і партнерами.

www.iec-expo.com.ua

Вхід на виставку – безкоштовний

 Наше Інтернет-видання «Інноваційні технології & обладнання» представть інновацйні розробки науковців Фізико-механічного інституту ім. Г.В. Карпенка, запрезентує роботи які виконує Центр колективного користування науковими приладами (ЦККНП) "Центр електронної мікроскопії та рентгенівського мікроаналізу", Лабораторія сертифікаційних механічних випробувань матеріалів Фізико-механічного інституту та МДП «Газотермік».

 Чекаємо на Вас на нашому стенді – 3А 13.1!

До зустрічі 24 листопада!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар