середа, 15 березня 2023 р.

Змінити світ за годину

     25 березня 2023 року о 20:30, коли пам’ятки та будинки в усьому світі вимикають світло, ми просимо вас витратити 60 хвилин на щось позитивне для нашої планети.
     Лише 60 хвилин? Так, лише одну годину. Це здається зовсім небагато, але чудеса іноді відбуваються, коли об’єднати зусилля народів Азії та Африци, Північної і Південної Америки, Океанії та Європи понад 190 країн і територій – та віддати годину для нашого єдиного спільного дому, – планеті Земля.
     Ця Година може привернути увагу до змін клімату та необхідності працювати разом, щоб забезпечити майбутнє для людей і планети.
     Це може змусити мільйони діяти, а ще мільйони спонукати до дії. Це могло б об’єднати міста, країни, континенти, показавши, що ми всі маємо спільного та що ми можемо втратити. Це може нагадати нам, що час дорогоцінний, а ми сильні, якщо проявляємо спільну волю і об’єднуємось у єдиному пориві, єдиному бажанні змінити світ.
     А ще протягом цієї години згадаймо, що в Україні йде війна, що загарбник вбиває і калічить мирних людей, руйнує наші міста і села, знищує навколишє середовище для відродження якого потрібно століття.

Чи може година змінити світ? ТАК, і це залежить від нас!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар