вівторок, 7 березня 2023 р.

Запрошуємо на XXIII ярмарок EKOTECH.

З 8 по 9 березня 2023 року запрошуємо на 23 ярмарок EKOTECH.
Вхід на ярмарок вільний, для участі потрібно лише зареєструватися: www.targikielce.pl/ekotech   
Інновації у поводженні з відходами у виставковому комплексі Targi Kielce на виставці EKOTECH у Польщі.
  Пристрої, що використовують штучний інтелект для переробки, інтелектуальний контейнер для сміття, інноваційна інтернет-платформа та новітні моделі промислових подрібнювачів для індустрії поводження з відходами, транспортні засоби для муніципального управління, а також нова модель екоподрібнювачів – це лише частина нових рішень, які будуть представлені з 8 до 9 березня під час 23-го ярмарку EKOTECH у виставковому комплексі Targi Kielce.
     Гості ярмарку зможуть взяти участь у конкурсах із цінними призами. Паралельно відбуватиметься ювілейна виставка ENEX.
     У програмі пропонуємо обов’язково переглянути:
- Розумні рішення щодо управління відходами     
     Цього року пропозиція учасників виставки ЕКОТЕХ дуже широка. Під час зустрічі муніципальної промисловості в Targi Kielce не бракуватиме новинок і прем’єрних презентацій. Наприклад, компанія Cyrkl представить інноваційну інтернет-платформу – найбільшу в Європі цифрову біржу сміття, компанія Untha приїде з останніми моделями промислових шредерів для промислового управління відходами. На стенді Eurocentrum Polska запланована прем’єра новітнього Mamut Eco-Kneaker та щогодинні демонстрації використання та функціональності сучасних сміттєпереробних пресів.
- Відро для сміття, яке сортує сміття
    Вперше на EKOTECH візьме участь компанія Bin-e, яка представить інтелектуальні пристрої, що використовують штучний інтелект для переробки, включно з розумною урною для сміття. Він включає в себе функції, які полегшують поводження з відходами в місцях, де важко запровадити ефективну систему сортування. Розпізнає, визначає категорію, сортує та складує сміття. Bin-e може визначити, який тип відходів було викинуто в контейнер, і попередньо обробляє відходи (наприклад, подрібнює пластик). Достатньо закинути відходи в основну камеру, і пристрій розпізнає, в який контейнер їх потрібно викинути. Крім того, Bin-e постійно вивчає нові параметри відходів, завдяки яким може розпізнавати тип відходів і класифікувати їх відповідно.
Крім того, коли контейнер заповнений по вінця, він повідомляє підприємствам, відповідальним за збір відходів, що час його забирати.
- Найкращі в галузі з новітніми технологічними рішеннями
      23-й ярмарок захисту навколишнього середовища та управління відходами EKOTECH насичений компаніями, які пропонують сучасні технологічні рішення у сфері поводження з відходами. Зокрема, P&F Wartacz з обладнанням для переробки матеріалів, Bergmann з машинами для зменшення об’єму відходів, Melex, який представить повний спектр своїх електромобілів, і Apriva, на стенді якого будуть засоби захисту від бур’янів, мобільна мийка та електричний міський пилосос. Під час ярмарку EKOTECH ви також зможете ознайомитись із пропозицією Arbena – складів для переробної промисловості, Eljot – провідного виробника та постачальника металошукачів і сепараторів, Untha – надійного постачальника рішень у сфері шредінгу, Remondis Medison, що займається транспортуванням та утилізацією медичних і ветеринарних відходів, а також R3 Polska – розробник системи підтримки збору упаковки для напоїв. Багато інших провідних компаній, чиї рішення відіграють ключову роль у захисті навколишнього середовища та поводженні з відходами, заявили про свою присутність на зустрічі муніципальної промисловості у Targi Kielce.
- Цікаво і змістовно про галузь на виставці EKOTECH
     У програмі ярмарки ЕКОТЕХ відбудеться низка безкоштовних супутніх заходів. Учасники першого дня зустрічі, 8 березня, зможуть взяти участь у Міжнародному форумі з управління відходами, організованому компанією АК Nova, та в серії лекцій, присвячених екологічній документації, птахівництву та свинарству від Ekolog. На другий день ярмаркb, 9 березня, відбудеться конференція під назвою «Разом ми створюємо Екосвєнтокшиське», темою якого буде циркулярна економіка, подія під назвою «Станція розбирання автомобілів – діяльність та перспективи розвитку», організована Польською асоціацією станцій розбирання автомобілів Eko-Auto, а також зустріч, запланована Асоціацією сільських громад Республіки Польща під назвою «Раціоналізація управління відходами та енергопостачання в муніципалітетах». Під час ярмарку Ekotech також відбудеться семінар фірми Katalizator про каталітичні та термічні рішення, важливі в процесі відновлення летких органічних сполук.
- Пьотр «Stalowy» спеціальний гість виставки Ekotech  
     Спеціальним гостем ярмарку EKOTECH стане Пьотр Сікора «Stalowy» – голова Piotro-Stal – однієї з найстаріших і найбільших компаній на польському ринку брухту, також відомий із програми «Złomowisko PL».
- Конкурси з призами на стенді Santrade
      Під час Ekotech на стенді SANTRADE проходитимуть конкурси з цінними призами. Відвідувачі зможуть взяти участь у конкурсі знань, конкурсі аркад та літературному конкурсі. Серед переможців буде Дезактиватор подушки безпеки, баки для рідин і олив, а також бак для зберігання рідких відходів.
     Видання «ІННОВАЦІЙНІ технології&обладнання” – інформаційний партнер весняного циклу виставок у Келецькому виставковому центрі, – запрошує українських партнерів відвідати Targi Kielce доки в Україні триває війна і проводити такі масштабні заходи вкрай складно.
 Підтримаємо вітчизняні виставкові традиції пригадавши виставки «Промисловий форум» (провести який цьогоріч організатори планують у кінці травня — то ж побажаємо їм вдалого відновлення роботи), низку промислових виставок в рамках програми "ТЕХНІЧНА ВЕСНА", "Зброя та безпека" тощо у Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі.


Немає коментарів:

Дописати коментар