понеділок, 29 жовтня 2018 р.

До зустрічі 20 листопада на Лівому березі!



ХХІIІ міжнародну виставку «БЕЗПЕКА 2018» завершено!

23 – 26 жовтня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась головна подія галузі безпеки України — ХХІIІ міжнародна виставка «БЕЗПЕКА 2018», що зібрала на єдиному майданчику повний спектр інновацій для забезпечення безпеки держави, підприємств, офісів, домівок, людей. Виставка проходить за офіційної підтримки Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Державного науково-дослідного інституту МВС України, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державної прикордонної служби України. Організатори «БЕЗПЕКИ 2018» — компанія «Євроіндекс» та Експоцентр «Наука» НАН України.
На площі понад 4000 кв. м близько 100 компаній з України, Німеччини, Польщі, Сполучених Штатів Америки демонстрували новітні розробки, обладнання та інноваційні рішення у сфері технічних систем та засобів безпеки, систем і технічних засобів відеоспостереження, пожежної безпеки, контролю доступу, охорони периметра, банківської та інформаційної безпеки, антитерористичного та оглядового обладнання, IT-обладнання, обмундирування та екіпірування, безпеки на транспорті. Серед учасників: Ajax Systems, С&С Partners, «Банкомзв’язок», «Венбест», «Дейта Експрес», «ДЕПС», «Домофонні системи», «Охорона і безпека», ТБ «СЕК», «Тірас-12» та інші.
Понад 35% учасників «БЕЗПЕКИ 2018» — українські виробники.
Представили свої розробки й установи НАН України.
Серед учасників і наш Фізико-механічний інститут ім. Г.В Карпенка.
За активну участь у виставці інститут відзначено дипломом учасника.

Наступний захід на якому розробки Фізико-механічного інституту
представлятиме видання
XVII МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ
20 - 23 листопада 2018

Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні. У 2005 році вона була зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.
До зустрічі 20 листопада
у Міжнародному виставковому центрі
на Лівому березі!

Немає коментарів:

Дописати коментар