вівторок, 16 жовтня 2018 р.

"БЕЗПЕКА_2018". Запрошуємо до участі!



«LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»
завершила роботу
Наступна виставка за участі
"БЕЗПЕКА_2018"
До зустрічі 23 жовтня у ВЦ «Експоплаза»!
«БЕЗПЕКА» — провідна та найбільша в Україні виставка технічних засобів і обладнання для забезпечення безпеки життєдіяльності, технічної функціональності, збереження і захисту об’єктів та протипожежного захисту. Проходить за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та профільних галузевих і громадських організацій.
Щорічно у виставці беруть участь близько 130 вітчизняних та зарубіжних підприємств і компаній, відвідують майже 6 500 фахівців з усіх регіонів України. Більше інформації про виставку - Підсумки 2017 і прес-реліз БЕЗПЕКА 2017
Більшість учасників виставки представляють готові рішення, майже 30% учасників виставки – це українські виробники, що гідно конкурують із відомими закордонними брендами.
Виставка «БЕЗПЕКА» — ефективний майданчик для ознайомлення фахівців з новітніми технологіями і розробками, презентації та поширення власної продукції на українському ринку, налагодження нових контактів, пошуку та залучення нових клієнтів, збільшення обсягів продажів тощо. (https://www.bezpeka.ua/)
Реагуючи на реалії та виклики сьогодення у сфері безпеки, постійно відбуваються зміни і доповнення у тематиці виставки, розробляються та охоплюються нові ринки та сегменти економіки, залучаються до участі нові компанії та запрошуються до відвідування потенційні клієнти і споживачі.
Запрошуємо до участі у виставці!

Немає коментарів:

Дописати коментар