понеділок, 25 березня 2019 р.

Весняний Будівельний Форум 2019



Запрошуємо відвідати цю професійну будівельну подію у місті Львові.
Весняний Будівельний Форум – традиційне місце зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів у західному регіоні країни. Будівельна виставка репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію понад 100 компаній з України (12 регіонів) та з-за кордону: Польща та Білорусія. Протягом 4-ох днів на Форумі відбудуться обговорення актуальних та необхідних питань будівельної галузі, презентації та семінари.
Офіційне відкриття Весняного Будівельного Форуму відбудеться
02 квітня 2019 року об 11:00
м. Львів, ВЦ "Південний-Експо", вул. Щирецька, 36
Графік роботи виставки:
02.04 – 11:00 - 18:00
03.04 – 10:00 - 18:00
04.04 – 10.00 - 18.00
05.04 – 10.00 - 16:00
Рекомендуємо відвідати такі супутні заходи в рамках Форуму:
- «Розробка інтегрованої стратегії просторового розвитку території уздовж державного кордону України та Польщі» (Організатор конференції: Департамент архітектури та розвитку містобудування ЛОДА)

- «Повна вартість об'єкту, очікування на старті і реальність» (Доповідач: Роман Баховський, CEO компанії COSMOS prefab)

- «5 ключових концепцій 2019 року для залучення клієнтів» (Доповідач: Дмитро Шилов, український стартапер, засновник і директор порталу ProRemont; керуючий директор дизайн-студії "Prostoro"; керуючий партнер в будівельно-ремонтної компанії "PROFI GROUP")

- «Практика вирішення найскладніших задач по реєстрації права власності на проблемні об’єкти нерухомості» (Доповідач: Людмила Боровик, директор та власник юридичної компанії Legal Experts)

- «Як трансформується ринок інвестиційних проектів в нерухомості в м. Київ» (Доповідач: Роман Зіньков, директор компанії "Майстерня нерухомості")

«Нові можливості з EndoTherm. Енергозберігаючий компонент для теплоносіїв, який дозволяє зекономити енергоресурси системи опалення» (Доповідач: Немчин Олексій, директор компанії SIG)

Немає коментарів:

Дописати коментар