пʼятницю, 20 січня 2023 р.

Дорога до миру…

     Національні інтереси держави, її національна безпека вимагає від кожного всіх сил, знань і щоб Україна стала гарантом безпеки і миру в Європі і в світі…
    
    Украй необхідно, щоб і найвище керівництво — Президент України, Голова Верховної Ради України і Прем'єр-міністр України своїм авторитетом забезпечили подальший розвиток Збройних Сил і вирішили проблеми їх побудови. Цього чекає українське військо, український народ.
    Ми — українці, вільний народ; ми не ставимося вороже до інших народів, але мусимо пам'ятати нашу історію. Не конче говорити, хто ворог, але треба знати історію — мало XX віку, давайте зазирнемо в XIX, XVIII або й в княжі часи. Хто знищував наших людей, князів? Ми знаємо, хто зазіхає на українську землю і сьогодні…
    Генерал-лейтенант О.Лавренюк ще у 2014 році єдиний із нинішнього генералітету України висунув свій авторський План визволення Донбасу, в якому були вказані шляхи вирішення збройного конфлікту з Російською Федерацією силами Української держави.
    Третього січня відзначив свій черговий День народження Лавренюк Олексій Васильович – український полководець, генерал-лейтенант, державний і громадський діяч. 
    Про генерала Лавренюка, його бачення розбудови Збройних сил України, шлях до нашої перемоги, започаткований у запропонованому ним Плані визволення Донбасу читайте у січневому номері нашого видання.

Немає коментарів:

Дописати коментар