вівторок, 3 січня 2023 р.

Запрошуємо відвідати Targi Kielce у березні

ПРОМИСЛОВА ВЕСНА 2023. STOM «ТЕХНОЛОГІЇ МЕТАЛООБРОБКИ»

Чотири дні насичених зустрічей під час Промислової весни у Targi Kielce!

Варто забронювати дату з 28 по 31 березня 2023 року вже сьогодні.
STOM-TOOL, STOM-BLECH&CUTTING, STOM-LASER, STOM-ROBOTICS, STOM-FIX, COTROL-STOM, KIELCE FLUID-POWER, EXPO-SURFACE, WELDING, 3D PRINTING DAYS, TEiA FAIR та WIRTOPROCESY чекають саме на Вас!
Традиційно промисловий цикл STOM «Технології металообробки» із галузевими подіями відбудеться у першому кварталі 2023 року з 28 до 31 березня у польському місті Кельце. Проте цього разу учасники та їхні гості можуть розраховувати не на три, а на чотири виставкові дні.
Промислова весна 2022 року зібрала 250 робочих машин, заповнила всі 7 залів Келецького виставкового центру, де презентували себе 500 експонентів.
Захід відвідали понад 10 000 фахівців. Тому не дивно, що експоненти отримали величезне задоволення від проведених ділових переговорів, а апетит до подальших професійних особистих зустрічей все ще зростає. Як і очікували учасники виставки, цикл подовжили ще на один ярмарковий день.
У 2023 році випадає ще одна можливість для зустрічей потенційних учасників і відвідувачів у Targi Kielce з 28 по 31 березня.
Окрім ділових переговорів, на гостей виставки STOM «Технології металообробки» славиться своєю динамічністю.
Цей рік не буде іншим
Презентації сучасних верстатів з ЧПК та верстатів, фрезерні верстати, презентації обладнання для формування та обробки листового металу, різання металу, шоу лазера та лазерної техніки, шоу зварювальних та промислових роботів, шоу 3D-принтерів – це лише кілька прикладів того, що відбуватиметься в залах центру Кельце.
Насичена експозиція, динамічні шоу – ідеальним доповненням до цієї пропозиції є змістовні зустрічі з професіоналами, яких точно не бракуватиме в наступному випуску серії.
Запрошуємо до участі у виставкових заходах на території дружньої Польщі!
Подробиці події доступні на
https://www.targikielce.pl/przemyslowa-wiosna/ та в профілі Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/stom-metal-processing fait.
Видання «ІННОВАЦІЙНІ технології&обладнання” – інформаційний партнер весняного циклу виставок в Келецькому виставковому центрі, – запрошує українських партнерів відвідати Targi Kielce і зануритись у вир професійного спілкування з фахівцями під час Промислової весни доки в Україні триває війна і проводити такі масштабні заходи вкрай складно.

До зустрічі на STOM «Технології металообробки»!

Немає коментарів:

Дописати коментар