понеділок, 3 червня 2024 р.

Промисловий форум завершено! До зустрічі на ЕНЕРГЕТИЧНОМУ!

 Виставки — це важливий «інструмент» відновлення та розвитку бізнесу, особливо сьогодні коли руйнуються промислові ланцюги, що налаштовувались роками. Підтримувати економіку України, забезпечувати людям роботу та мотивувати до розвитку і безперечно, спільно працювати на перемогу — ось що важливо у проведенні виставок саме зараз. Під час війни ЗСУ захищають нас на полі бою, а бізнеси та підприємства захищають економіку – другу найважливішу складову для підтримки та розвитку України. Ці виставки не тільки створюють можливості для бізнесу, але і є справжнім доказом нашої здатності до співпраці та об’єднання у важкі часи. Через спільні зусилля фахівців та бізнесменів на виставкових майданчиках, ми рухаємося вперед до перемог в усіх боях на всіх фронтах.

XXIІ МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ — це завжди очікувана та визначна подія, що привертає увагу провідних промислових компаній та експертів. Цього року, незважаючи на війну, Промисловому Форуму вдалося зібрати провідних гравців українського машинобудівного ринку, що представили інноваційне обладнання та технології українських та іноземних виробників. Сьогодні, Промфорум дав зрозуміти не лише українцям, а також нашим закордонним партнерам, що ми не просто працюємо, а покращуємо, розвиваємо, модернізуємо та адаптуємо технології під умови воєнного часу. Разом ми сила, яка здатна успішно взаємодіяти, досягати угод та долати виклики сучасності. Особливо приємно, що на Проморумі були підписані угоди про продаж сучасного обладнання, яке прямо з виставки поїхало до своїх нових власників. А учасники і відвідувачі повернулись додому з новими ідеями, партнерами, замовленнями та вірою, що все буде добре.Міжнародний Промисловий Форум 2024 успішно завершено, але енергія, яку ми відчули протягом цих трьох днів, залишила незабутній слід у нашій пам’яті.

Щиро дякуємо усім, хто мав можливість відвідав наш стенд на XXIІ Міжнародному промисловому форумі, що зібрав провідні компанії та фахівців з різних галузей промисловості. Цьогорічний форум був дійсно особливим і не схожим на попередні заходи. А все завдяки учасникам, які не зважаючи ні на що, все ж приїхали з різних куточків України.

Вперше на Промисловому форумі була присутня потужна виставка готових до впровадження розробок науковців НАН України! Сподіваємось це перетвориться у традицію.

Обмін досвідом, новими ідеями й перспективними проектами навіть у такий складний час, формує абсолютно нову велику спільноту. Разом ми впевнено створюємо нове майбутнє й розбудовуємо дружні стосунки, що базуються на взаємній підтримці та безперечній довірі. Ми, учасники цього масштабного проєкту, вдячні організаторам заходу за сміливість все ж провести виставку у, нехай не зовсім стандартному для нас усіх, але безпечному режимі. Дякуємо за вашу сміливість та віру в український бізнес. Сподіваємось, що коли ми зустрінемося знову, повітряні тривоги, які супроводжували нас протягом цього форуму, будуть уже минулим. Окрема вдячність та подяка Збройним Силам України за їх неоціненний внесок. Усі ми дуже цінуємо, що стоїте на сторожі нашої безпеки. Повертаючись додому, ми наповнені глибокою впевненістю в силу українського народу, який гідно тримає оборону на усіх позиціях, у тому числі й вітчизняний бізнес: не здається незалежно від умов, не припиняє інвестувати в основні засоби економічного розвитку, навіть в той час, коли ворог інвестує у руйнування.

Україна – понад усе! Друзі, підсумовуючи вищесказане, бажаємо, щоб наша наступна (і обов’язково спокійна) зустріч була сповнена лише позитивом та новими досягненнями. Нехай наші шляхи перетнуться знову й знову, надихаючи один одного та ведучи до спільного процвітання у своїй вільній та успішній Україні.

 До зустрічі восени на XXI МІЖНАРОДНОМУ ЕНЕРГЕТИЧНОМУ БІЗНЕС‑ФОРУМІ «5Е»!

Немає коментарів:

Дописати коментар