середу, 16 березня 2022 р.

«Tibidabo Scientific Industries» запрошує на роботу

Технологічна компанія зі США відкриває віртуальний офіс у Львові та запрошує на роботу.

Компанія Tibidabo Scientific Industries, світовий лідер у галузі високодиференційованих технологій для наукових досліджень, аерокосмічних та промислових ринків, 7 березня оголосила про відкриття віртуального офісу у Львові.


Маючи офіси в Сполучених Штатах, Ірландії, Нідерландах та Великобританії, Tibidabo Scientific постачає свої продукти та рішення більш ніж у п’ятдесяти країнах.

«Як і інші глобальні компанії, ми маємо ряд співробітників із сім’ями в Україні, які безпосередньо потерпають від трагічних подій в цій країні», – сказала Вікторія Байцер, директор Tibidabo Scientific та генеральний директор Precision X-Ray.

«Мужність і рішучість українського народу є величезним джерелом натхнення для всіх нас», – сказав Джон Лавіола, технічний директор Tibidabo Scientific. «Для нас надзвичайно важливо підтримати українців у цей критичний момент, тому ми вирішили створити робочі місця в Україні. З нетерпінням чекаємо коли зможемо вітати наших українських співробітників у сім’ї Tibidabo Scientific».

«Tibidabo Scientific давно планувала створити науково-дослідний центр в Украïнi», – додала Вікторія Байцер.

«Ми прискорили наші плани у зв’язку із жахливою та трагічною ситуацією. Ми негайно відкриваємо 75 вакансій у галузях механічної, електричної, електронної, програмної інженерії та інші професійні і адміністративні посади».

Tibidabo Scientific бажає допомогти, забезпечувати свої сім’ї громадянами України, які змушені були покинути свої домівки та втратили роботу. Нові посади будуть оплачуватися незважаючи на спроможність працівників відразу приступити до виконання обов’язків. Пані Байцер додала: «Ми будемо підтримувати співробітників усіма способами, поки вони піклуються про свої сім’ї та друзів протягом цієї гуманітарної кризи. Наша компанія при потребі, також буде надавати співробітникам Інтернет-термінали Starlink (Space X) та інше обладнання, що необхідне для роботи.

Просимо тих, хто бажає приєднатися до сім’ї Tibidabo Scientific в Україні, зв’язатися з нами за адресою ukraine@tibidaboscientific.com.

Довідка: 

Tibidabo Scientific Industries є світовим лідером і постачальником високодиференційованих технологій для наукових досліджень, аерокосмічних та промислових ринків. Ми досягаємо успіху, допомагаючи клієнтам розширювати можливості в радіобіології, дослідженнях стовбурових клітин, високоякісної візуалізації, виявлення радіації, спостереження та дослідження космосу та передових сцинтиляторів.

Ми розпочинали з виробництва люмінофорних екранів H2S для радарів, що мало великий вплив для оборони Союзників під час Другої світової війни. Сьогодні наша продукція застосовується у передових дослідженнях космосу та таких галузях як онкологія, геологія.

Глобальна команда Tibidabo, яка росте з кожним днем, використовує інноваційні технології для того, щоб наші клієнти приймали більш ефективні і виважені рішення. Наша корпоративна філософія, культура та стратегія, базується на власній бізнес-матриці Tibidabo (TBM), що орієнтується на клієнта, якість, продуктивність і постійне вдосконалення.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв’яжіться з Діаною Брау, відділ корпоративних комунікацій.

За матеріалами https://lviv1256.com/

 

Немає коментарів:

Дописати коментар